• banner1-2
  • banner1-1

Baling Kawat

Service kami

Tempo naha jutaan professional milih kami. Ti sajarah euyeub urang jeung kinerja kabuktian fokus urang dina inovasi jeung téhnologi.

produk JUDIN

  • 121asd
  • fa
  • fafa

Judin Industrial Co., Ltd. kalawan investasi Hongkong jeung latar téhnologi, geus specializing dina ngahasilkeun monofilaments kualitas luhur keur taman, konstruksi, tatanén, pembibitan sarta wewengkon séjén pikeun sagala rupa nagara saprak 2000. Urang geus jadi pelopor dina widang monofilament industri Tonjolan.
Dina ieu waktos, urang geus katempo ongkos daur ulang keur nambahanana produk béda jeung jeung Advent cukup panganyarna ngeunaan RDF (ingkar Suluh Asalna) jeung SRF (nosuchactiontext pulih Suluh) pasar urang, éta ditanya kami kasampak salajengna kana média tying alternatif jeung produk leuwih sustainable .

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal