• banner1-2
  • banner1-1

Baling Wire

Service kita

Ndeleng apa yuta profesional milih kita. Saka sejarah kita sugih lan kinerja buktiaken kanggo kita fokus ing inovasi lan teknologi.

PRODUCTS JUDIN

  • 121asd
  • fa
  • Fafa

Judin Industrial Co., Ltd. karo investasi Hong Kong lan latar mburi teknologi, wis sing spesialisasine ing prodhuksi monofilaments kualitas kanggo Taman, construction, tetanèn, breeding lan wilayah liyane kanggo werna-werna negara wiwit taun 2000. We wis dadi pelopor ing lapangan monofilament industri extrusion.
Ing wektu iki, kita wis katon ing tarif ulang kanggo nambah produk beda lan karo tekane nyedhaki anyar saka RDF (Nolak bakar Asalé) lan SRF (kasebut Mbalekake bakar) pasar kang, iku dijaluk kita katon luwih menyang media naleni alternatif lan produk liyane sustainable .

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Tree